logo

Kister & urner

Vi har et udvalg af de tradtionelle flotte hvide kister, som langt de fleste pårørende stadig vælger. Der er dog indimellem nogle familier, der gerne vil sætte et lidt anderledes præg på kisten. Det kan man f.eks. gøre ved at købe en farvet kiste. Disse kister findes i flere standardfarver, og derudover kan vi på bestilling levere i helt specielle farver og evt. mønstre. Eksempelvis kan en kiste dekoreres med et logo fra en fodboldklub, hvis dette vil være efter afdødes ønske. Kontakt os gerne for yderligere information.

 

Plant et træ

Træd varsomt på denne jord - også når du går herfra                                                                  

Hos vores kisteleverandør - Tommerup Kister - arbejder de aktivt på at skåne miljøet. Hver dag fremstilles kister af nordisk træ på fabrikken i Glamsbjerg på Fyn. Mottoet er: Hvad vi låner af naturen, leverer vi tilbage til naturen. Nu tages der endnu et skridt i den miljørigtige retning. For hver kiste som vi sælger her i forretningen, plantes der et træ igen i én af de danske folkeskove.

Træerne plantes i folkeskove rundt omkring i Danmark i samarbejde med Growing Trees Network - læs mere her.

 

 Viplantertraeer -transparent

 

 

Diamantkisten i Jacob Jensen Design

Vores kisteleverandør - Tommerup Kister - har i samarbejde med Jacob Jensen Design designet en kiste - Diamanten. Kisten bryder med en mangeårig tradition for, hvordan en kiste skal se ud. Resultatet er blevet rigtig flot. Læs lidt mere her om tankerne bag og historien om tilblivelsen af Diamanten.

Kontakt os på 86 32 13 11 for yderligere information.