logo

En smuk bisættelse

Hvis den afdøde ikke havde taget stilling til, om han eller hun ønskede en begravelse eller bisættelse, så er det jer, der træffer denne beslutning. Bisættelser er i dag det mest anvendte begravelsesritual, sammenlignet med en traditionel begravelse.

Ved en bisættelse bliver der afholdt en kirkelig ceremoni for den afdøde, hvorefter kisten køres til et krematorium. Efterfølgende mødes de nærmeste pårørende for at nedsænke urnen ved en lille ceremoni. Har den afdøde haft ønske om at få asken spredt over havet, kan dette godt lade sig gøre, hvis der søges tilladelse. Dette er noget vi hos Begravelsesforretningen Nanny S. Kristensen Eftf. kan hjælpe med.

 

Få tid til at sørge

Når vi mister en vi har kær, er det altid forbundet med stor sorg. Vi forstår om nogen anden, hvilken smerte du og dine nærmeste går igennem, derfor giver vi jer tid til at sørge, mens vi står for alt det praktiske. Vi lægger altid stor vægt på, at den afdøde får den bisættelse, de havde ønsket. Derfor tager vi os altid god tid til at snakke med jer, så bisættelsen bliver efter den afdødes ønsker.

 

Vi kan altid kontaktes

Har du eller dine nærmeste spørgsmål til processen for en bisættelse, er I altid velkommne til at kontakte os eller besøge vores begravelsesforretning i Grenå. Vi har stået for mange smukke bisættelser i både Norddjurs og Syddjurs i byerne Ebeltoft, Rønde, Kolind og Ryomgård.